log in

Masaža

Masaža

  • Objavljeno u Wellness
  • Procitano 1358 puta

Masaža je važan dio kulture življenja. Najefikasnija je kao preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti, jer kada stručan maser ili fizio-terapeut redovno masira naše tijelo, može uočiti najmanje promjene i blagovremeno uticati na njih. Masaža stimuliše, oslobađa napetosti i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje, nesanice...

Masaža njeguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom, njome se iz tijela otklanjaju štetne materije, razgrađuje se celulit i tijelo se dovodi u stanje prirodne ravnoteže.

Preporučuje se kao efikasno sredstvo za smanjenje napetosti mišića nastalog usljed napornih treninga, otklanjajući "mliječnu kiselinu" koja uzrokuje upalnu bol u mišićima, grčeve i spazam. Relaksaciona masaža će vam trenutno vratiti tijelo u prirodno stanje i vratiti vam energiju kako bi bili maksimalno spremni za sledeći trening!

Danas je sve više ljudi svijesno pozitivnih efekata koje ima masaža, pa se veliki broj nih svakodnevne napetosti i stresa riješava prepuštajući se stručnim rukama fizioterapeuta/masera.

U ponudi imamo razne tipove masaža i tretmana, zavisno od potreba klijenata:

- Relaksaciona masaža

- Sportska masaža

- Terapeutska masaža

 

* Relax masaža

* Sportska, medicinska, terapeutska masaža - Minja Đorojević / dipl. fizioterapeut